General
Knowledge
1. Currently, how many
Internet users are there in India 
A.130
Million 
B.140
Million
C.150
million
D
160 million 
Answer: C 
2.Who was the head of
the panel to make Heads of regulatory bodies should
be accountable to Parliament
A.
M.Damodaran
B. K.V.Kamath
C. Anand
Mahindra
D
Kumar Mangalam Birla 
Answer: A
3. Which one of the
following countries has maximum Unemployment rate?
      A.   Nigeria
B.   South Africa  
C.   Spain
D.  Greece 
Answer:
D
4. Which one of the following
Automobiles Company made most number of vehicles in 2013?
      A.   General
Motors
B.   Toyota 
C.   Volkswagen
D.  Hyundai 
Answer: B 
5. Factors taken for
Happiness Index are 
i) Governance 
ii) Economic Condition
iii) Corruption level
iv)  Security of the Citizens 
Select the Correct answer
from the following codes 
A.
I, ii and iii only
B.   ii, iii and iv only
C.   ii and iv only
D.  All the above 
Answer:
D  
6. According to UNO, which
one of the following country is the Happiest nation in the World?
            A.   Norway
B.   Switzerland 
C.   Denmark
D.  Sweden  
Answer:
C
7. According to UNDP, which
one of the following country has the highest debt nation in the World?
A.  Ukraine 
B.   Venezuela 
C.   Turkey
D.  Hungary   
Answer:
A
8. Which country in the
World the petrol is sold in cheapest price? 
A.  Saudi Arabia 
B.   Venezuela 
C.   Egypt
D.  Qatar   
Answer:
B
9. Which country in the
World one can start a business easily? 
A.  New Zealand  
B.   Canada 
C.   Australia 
D.  Macedonia     
Answer:
A
10.
The First Stamp released by Independent India was?
A.
21st November 1950  
B.   21st November 1947
C.   21st January 1948 
D.  21st January 1950     
Answer:
B
